Creative Style

Obchod je umístěn v centru Hradce, na třídě Karla IV. Nákupy můžete tedy spojit s příjemnou procházkou a kávou v některé z nedalekých kaváren. Pokud máte přece jen trochu naspěch, nic nebrání vyrazit autem, protože před obchodem můžete po celou dobu nákupu parkovat na vyhrazených parkovacích místech.

Oblečení, které pochází z Řecka, Anglie a Itálie, má tu výhodu, že ho lze nosit prakticky na každou příležitost. Šaty, sukně, topy, body, blůzy, overaly, saka a další kousky, uplatníte ve společnosti, i pro posezení s kamarádkou v oblíbené kavárně.

Udělejte si radost a oblékněte se konečně podle svých představ do šatů, ve kterých vynikne vaše ženskost a váš přirozený šarm.

 

Pokud navštívíte prodejnu v Hradci Králové, pak zjistíte, že se tento obchod od jiných opravdu diametrálně odlišuje. U každého produktu najdete jen několik málo kusů. Kromě toho je obchod Creative Style v Hradci Králové jediným, který tyto kolekce odebírá. Můžete tedy vybírat bez obav, že se budete setkávat se stejnými outfity, jaké zvolíte právě vy.

QR kód


Kontakty

Třída Karla IV
50002 Hradec Králové
721 248 497

Záznamy firmy Creative Style v kategoriích:

Mohlo by se hodit
Doporučujeme