Firmy Hradec Králové - vyhledávání

Psychologické poradny Hradec Králové

ACHat


Provozujeme poradnu pro děti, mládež a dospělé. Zajišťujeme diagnostiku školní zralosti a intelektových schopností, logopedickou prevenci a vyšetření osobnosti dítěte. Nabízíme kurzy, konzultace a klubová…
více

Centrum sociální pomoci a služeb - Manželská a rodinná poradna


Nabízíme pomoc, poradenství, podporu, provázení a stabilizaci rodinám s dětmi, manželům, partnerům a jednotlivcům, když se ocitnou v náročné, tíživé životní situaci, kterou je obtížné zvládnout vlastními…
více

HELAGRAS, spol. s r.o.


Poskytování sociálně psychologického poradenství. Pořádání odborných kurzů, psychologických výcviků a vzdělávacích akcí.
více

Ing. Pavel Vrbický


Provádíme tréninky pozitivních změn pomocí metody propojující koučink, kineziologii a pozitivní myšlení.
více

Institut intervenční a manipulativní psychoterapie


Nabízíme psychologické, pedagogické a sociální poradenství, terapie, rozbor osobnosti. Specializujeme se na sociálně psychologickou pomoc jednotlivcům či partnerům v řešení složitých životních situací a…
více

Jaroslaw Furtan


Poskytujeme psychoterapeutické poradenství, existenciální analýzu a logoterapii a poradenství v oblasti psychických nemocí. Dále poskytuji odborné poradenství v oblasti osobního rozvoje.
více

Kateřina Levínská


Nabídka reflexní terapie lymfatického systému. Poskytování intuitivní psychoterapie a konzulatací v oblasti vztahů. Prodej dárkových a léčebných předmětů.
více

Licenza in psicologia Jan Vyhnálek


Poskytuji psychologické poradenství v řešení obtížných životních situací, výchovné poradenství a diagnostiku potenciálu učení dětí. Dále provádím rozvoj schopností za pomoci instrumentálního obohacování.
více

MEDEORA HK, s.r.o.


Nabídka psychologického poradenství a psychoterapie v oblasti osobních, vztahových i rodinných problémů. Léčba všech typů závislostí.
více

Mgr. Bohuslava Hájková


Nabízím psychologické poradenství.
více

Mgr. Helena Třísková


Provádím energetickou psychologii a EFT, které jsou účinné metody při práci s lidským podvědomím. Dále nabízím autopatii a hypnózu. Poskytuji i terapii po skype a on-line poradnu.
více

Mgr. Kateřina Hvězdová


Nabídka psychologického poradenství a diagnostiky.
více

Mgr. Lenka Nádvorníková


Nabízíme meditační a relaxační terapie a psychoterapie.
více

Mgr. Martin Brož


Nabízím služby psychologa a psychoterapeuta formou individuální, skupinové i párové terapie. Poskytuji psychologické služby a pomoc.
více

Mgr. Martina Cibulková


Nabízíme služby v oblasti poradenství a psychoterapie v obtížných životních situacích. Terapeutickou péči nabízím pro dospělé a dospívající v období změn či po nich, v případě psychické nepohody, depresí,…
více

Mgr. Petr Hammerlindl


Poskytuji psychologické individuální a rodinné poradenství. Zabývám se hypnózou. Nabízím doprovázení při truchlení, psychodiagnostiku dětí a dospělých.
více

Mgr. René Hůlek


Nabízíme psychologické poradenství a diagnostiku pro dospělé a dospívající.
více

MUDr. Elena Křivková


Provozujeme psychoterapeutické centrum a psychologickou poradnu nabízející psychoterapii a psychologickou pomoc v oblasti partnerské krize, fobických stavů, problémů s intimitou, depresí, traumatických…
více

MUDr. Lubomír Hadaš


Rodinná terapie a poskytování individuální a párové psychoterapie. Poskytování konzultací se zaměřením na psychosomatiku.
více

PaedDr. Jaroslava Honegrová


Poskytuji psychoterapii pro všechny věkové kategorie. Zajišťuji péči o duševní zdraví, řeším stres, negativní vlivy, trápení a dlouhodobé starosti.
více
Načíst další firmy v této kategorii
« Předchozí Další »
1 2
Mohlo by se hodit
Doporučujeme