Firmy Hradec Králové - vyhledávání

Kamenictví Hradec Králové

Bruno Paul, a.s.


Máme více jak 20 let zkušeností s opracováním technického kamene, přírodního kamene a keramiky. Našim koncovým produktem jsou kuchyňské desky, zástěny, parapety, koupelnové desky a obložení koupelen, schody,…
více

Dobroslav Netík


Nabízíme kompletní opracování skla, bezpečnostní vrstvená a kalená skla, ornamenty, zrcadla, skleněné sprchové kouty i zábradlí včetně montáže.
více

František Vyhlidal


Výroba hrobů a pomníků, kuchyňských desek, parapetů z přírodního i technického kamene. Prodej grilovacích desek, pískovcových koryt a lamp.
více

Jaroslav Třasák


Provádíme veškeré kamenické práce. Nabízíme umělý kámen do interiérů a krbové, barové, koupelnové i kuchyňské desky.
více

KÁMEN ENGINEERING, s.r.o.


Poskytování dodávek kamenických prací z přírodního kamene především pro složité a rozsáhlé stavby.
více

Kamenická, s.r.o.


Nabídka kamenických prací a montáží dlažeb, schodů i parapetů. Restaurování pískovcových prvků. Provádění antigrafitových nátěrů.
více

Kamenictví Kubečka


Výroba pomníků, parapetů, říms, krbů, schodů, kamenných obkladů a dlažeb včetně montáže či oprav hrobů i hrobek. Nabídka zahradní architektury.
více

Kamenictví Ladislav Kůrka


Provozujeme kamenictví, dodáváme urnové pomníky, hroby a náhrobky. Vyrábíme kuchyňské desky, pečící kameny, kamenné obklady, schody, krby, parapety.
více

Kamenictví REKOP


Provozujeme kamenictví a kamenosochařství. Vyrábíme z kvalitního přírodního kamene kuchyňské desky, umyvadlové desky, parapety, obklady, dlažby, sokly domů nebo také grilovací kameny.
více

KAMENÍK Petr Polívka


Nabízíme komplexní kamenické i kamenosochařské práce, včetně výroby a montáže žulových pomníků, pamětních desek a parapetů. Vyrábíme pečící kameny, obklady, schody i pracovní desky a montujeme i renovujeme…
více

Kamenoprůmysl Hradec Králové, s.r.o.


Zpracování kamene, žuly, mramoru a pískovce. Výroba dlažeb, obkladů, schodů, parapetů, hrobek, pomníků, kuchyňských pracovních desek i kamenů na gril. Provádíme restaurování děl uložených ve sbírkách muzeí a…
více

MgA. Kateřina Čiháková Myšková


Restaurování oltářů a mobiliářů kostelů, soch a sochařských děl z kamene, dřeva, sádry a jiných materiálů. Nabídka kamenosochařských prací.
více

Michal Makovský


Nabízím kamenické práce. Realizuji kamenné krby, zídky, ploty, terasy, stavby a obklady. Nabízím obložení studní, pohledové cihly.
více

Miroslav Marek


Výroba, prodej a opravy pomníků. Výroba cementového zboží. Provádím vysekávání a renovace písma na náhrobcích a pomnících.
více

Petr Šrámek


Nabídka řezání, tvarování a konečné úpravy stavebního přírodního kamene. Výroba náhrobků.
více

Roman Půr


Nabídka kamenických a zednických prací i zateplování budov. Zpracování přírodního a umělého stavebního kamene.
více

Stanislav Hořejš


Výroba, prodej a montáže hrobů, náhrobků a doplňků z přírodního kamene.
více

Studio EXAKT, s.r.o.


Nabízíme široký sortiment velkoobjemových nádob a květináčů, vhodných jako dekorativní prvky na zahrady, terasy a zelené střechy. Sortiment také zahrnuje zahradní nábytek, kombinované lavice, zahradní…
více

VeRaSTONE


Kamenictví realizuje dodávky výrobků z přírodního kamene. Nabízíme pomníky, dlažby, obklady, skládané obklady, schody, parapety, kuchyňské a koupelnové desky, pečící kameny a další. Zajišťujeme renovace.
více
Načíst další firmy v této kategorii
Mohlo by se hodit
Doporučujeme