Firmy Hradec Králové - vyhledávání

Hospody a hostince Hradec Králové

Bufet Alessandria


Provozujeme bufet s pivnicí. Nabízíme stravování, 7 druhů točeného piva, sportovní projekce a posezení na zahrádce s možností grilování.
více

Hospůdka Jonáš a Prorock


Hospůdka s denním menu, rockový klub, nekuřácká část, zahrádka s grilem, velkoplošná TV na sportovní a hudební přenosy, šipky - tým Rebelové z Prorocka.
více

Klub na výstavišti


Provozujeme klub uprostřed zahrad. Organizujeme různé společenské akce pro děti i dospělé. Nabízíme možnost pronájmu prostor pro pořádání různých oslav, narozenin i svateb. K dispozici je trampolína, houpačky,…
více

Restaurace Cejnarka


Provozujeme pivnici a restauraci s nabídkou české kuchyně. K dispozici je salonek pro pořádání rodinných i firemních akcí, letní zahrada s dětským hřištěm, prolýzačkami a zahradní gril.
více

Restaurace Černý kůň


Provoz stylové restaurace s dlouholetou tradicí, která připomíná irský PUB a nachází se v srdci centra. Restaurace klade svůj důraz na kvalitně ošetřené pivo, kvalitní whiskey a dobré jídlo.
více

RODINNÝ PIVOVAR PROPPER


Nabízíme výrobu a prodej piva. Možnost posezení a pořádání rodinných a firemních oslav s kapacitou do 30 lidí. Zajištění cateringu z regionálních potravin. Prodej originální pivní kosmetiky Saela.
více

Satchmo


Provoz restaurace s nabídkou poledních menu i minutkové kuchyně, vín z Moravy a pivních speciálů Primátor. K dispozici je zahrádka a hudební klub.
více
Načíst další firmy v této kategorii
Mohlo by se hodit
Doporučujeme