PENZION TONY

Penzion nabízí návštěvníkům ubytování v pokojích s vlastním soc.zařízením, koupelnou se sprchovým koutem,WC. Je možné využít zahradu za objektem, a sezení v altánu s grilem. O dobré jídlo se postará kuchyň, v níž si návštěvníci mohou cokoli sami uvařit.Pokud však návštěvníci neholdují vlastní kuchyni, mohou se vypravit za kvalitním jídlem do místních restaurací nebo nedalekého krajského města Pardubice, do nějž je možné zavítat také pravidelnou trolejbusovou linkou. O sportovní a kulturní vyžití se postarají samotné Lázně Bohdaneč.

PENZION TONY se nachází 5 min od centra náměstí Lázně Bohdaneč, směr Kutná Hora, Přelouč. Léčebné lázně Bohdaneč leží v Polabské nížině 8km od Pardubic,se kterými jsou spojeny s městskou trolejbusovou dopravou.

Penzion TONY: Přízemí nabízí společenskou místnost s televizí a plně vybavenou kuchyň,vchodem na zahradu. Pokoje jsou standardně vybavené (lůžka,šatní skříně, laděné do borovice,TV) Pokoje s vlastním soc.zařízením, koupelna se sprchovým koutem,WC. Je možné využít zahradu za objektem, a sezení v altánu s grilem.
Penzion nabízí internet(wi-fi) zdarma.

Pokoj č.1, č2. se nachází v přízemí penzionu.
Pokoj č.1 Třílůžkový s příslušenstvím
Pokoj č.2 Dvojlůžkový s příslušenstvím
Pokoj č.3, č.4, č.5,6 se nachází v prvním patře
Pokoj č.3 Dvojlůžkový s příslušenstvím
Pokoj č.4 Třílůžkový+ přistýlka s příslušenstvím
Pokoj č.5 Třílůžkový s příslušenstvím
Pokoj č.6 Dvojlůžkový s příslušenstvím

Stravování není zahrnuto v ceně ubytování, společná vybavená kuchyně v přízemí- dvě lednice, mikrovlnka,myčka, el.sporák.

Městečko Lázně Bohdaneč leží v polabské nížině 8 km severozápadně od Pardubic a má cca 3 000 obyvatel. Lázeňská historie sahá do r. 1897, kdy zdejší rodák Jan Veselý začal využívat blízká bohatá ložiska rašeliny k léčebným účelům. V roce 1913 byl uveden do provozu nově vystavěný pavilon Gočár a byly zřízeny sluneční a vzdušné lázně. V dalším období dochází k dalšímu rozvoji a věhlasu těchto lázní.

Založení slatinných lázní v roce 1897, rozsáhlé ložisko kvalitní slatiny. Její pomocí se zde léčí nemoci pohybového ústrojí a různá zánětlivá onemocnění. V  Lázních Bohdaneč se nachází věhlasné lázeňské zařízení s kouzelnými kolonádami a lázeňskými budovami obklopenými zelení, které je vyhledávaným místem zdraví,odpočinku blahodárného klidu.
Hipoturistiku nabízí jezdecký oddíl TJJ Pegas nebo WESTERN RANČ vyjížďky na koních.

Rybníkařství umožňuje sportovní rybaření, Bohdanečský rybník a rybník Matka. Opatovický kanál v jeho rákosinách a na loukách hnízdí vzácné vodní ptactvo vyskytují se tu chráněné druhy vodních a slatinných rostlin.

Mikroregionem Bohdanečsko vedou cyklistické trasy, Podél Opatovického kanálu (č.4039,4040,4041,4272,-4276), které navazují na Labskou stezku.Romantická zákoutí lákají k cyklistickým výletům.

Golfové hřiště je velmi citlivě zasazeno do zajímavé přírodní lokality v těsné blízkosti Lázní Bohdaneč a nabízí skutečně sportovní zážitek. Hřiště patři k nejnáročnějším v České republice (CR 73, SR 129 ), je ale projektováno tak, aby bylo milosrdné pro hráče s vysokým HCP a jeho obtížnost se zvyšuje pro hráče s nízkým HCP.
V Pardubickém kraji je velký výběr hradů a zámků, které lze navštívit.

QR kód


Kontakty

Vilémova čp. 771
Lázně Bohdaneč
+420 602 843 710, +420 776 410 310

GPS souřadnice

50°4'27.976"N, 15°40'24.708"E


Záznamy firmy PENZION TONY v kategoriích:




Další záznamy v kategorii

PENZION MAR

Levné a pohodlné ubytování v blízkosti autobusového terminálu a vlakového nádraží (cca 50 metrů). V 1.patře domu se nachází 3 pokoje ( 2 dvoulůžkové pokoje, z nichž jeden má manželskou postel a individuální…
Adresa: S. K. Neumanna 589, 50002 Hradec Králové
Tel.: +420 604 834 773 | E-mail: penzionmar@seznam.cz
Web: http://www.penzion-hradec-kralove.cz/
více

PENZION ZDĚNÁ BOUDA

Penzion Zděná bouda klientům nabízí příjemné a komfortní ubytování v klidné části Hradce Králové – Malšovice. V areálu penzionu jsou k dispozici rozsáhlé parkoviště a v bezprostřední blízkosti parkování pro…
Adresa: Hradečnice 633/1, 50009 Hradec Králové - Malšovice
Tel.: + 420 774 692 345 | E-mail: ubytovani@zdenaboudahk.cz
Web: http://www.zdenabouda.cz
více

UBYTOVÁNÍ MĚSTSKÉ LÁZNÉ

přímo v budově Městských lázní ubytovací kapacita 22 lůžek typy pokojů: 1, 2, 3 a 4 lůžkové společné sociální zařízení oddělené pro muže a ženy pokoje jsou vybaveny televizí a lednicí Wi-Fi…
Adresa: Eliščino nábřeží 842, 50003 Hradec Králové
Tel.: 731 459 339 | E-mail: mestske.lazne@snhk.cz
Web: http://www.snhk.cz/ubytovani
více

Byt v klidu

Apartmán Byt v klidu  je na nejhezčím místě v Hradci Králové. U Labe, v centru, v klidu.  V moderně zařízeném a naprosto čistém malém bytě se mohou ubytovat 2 hosté. Dostanete se k nám autem,…
Adresa: Smetanovo nábř. 951/28, 50003 Hradec Králové
Tel.: +420 723 351 517 | E-mail: ivastranska@seznam.cz
Web: http://www.bytvklidu.cz/
více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme