KT AUTOŠKOLA

Výuku a výcvik provádíme individuální formou ve volném čase našich žáků. Autoškola nabízí jízdy a konzultace podle přání žáka. Výcvik lze provádět kdykoliv po celý týden včetně víkendu po vzájemné domluvě.

Kondiční jízdy

Kondiční jízdy slouží pro držitele řidičského oprávnění, kteří se potřebují zdokonalit v praktickém řízení vozidla.

Základní podmínkou pro kondiční jízdy je vlastnictví příslušného řidičského oprávnění. Jedna lekce trvá 1 vyučovací hodinu (45 minut) a je prováděna pod dohledem učitele na vozidlech autoškoly.

Nadstandardní péče:

Kondiční jízda se může provádět i v místech, která si určí uchazeč (vyzkoušet řízení na určité trase do zaměstnání apod.)
kondiční jízda se může provádět popřípadě i o víkendu uchazeč si může vybrat na jakém vozidle bude kondiční jízdy absolvovat.

Nabídka kurzů

Výcvik skupiny \"AM\" - řidičské oprávnění skupiny AM opravňuje k řízení malého motocyklu nebo mopedu s maximální konstrukční rychlostí do 45 km v hodině.

Výcvik skupiny \"A1\" (16)- řidičské oprávnění skupiny A1 opravňuje k řízení lehkých motocyklů o objemu válců nepřesahujícím 125 cm3 a o výkonu nejvýše 11 kW.

Výcvik skupiny \"A\" (18) - řidičské oprávnění skupiny A opravňuje k řízení motocyklů s postranním vozíkem nebo bez něj o výkonu nepřesahujícím 25 kW nebo s poměrem výkon/hmotnost nepřesahujícím 0,16 kW/kg.

Výcvik skupiny \"B\" - řidičské oprávnění skupiny „B“ opravňuje k řízení motorových vozidel, jejichž maximální přípustná hmotnost nepřevyšuje 3 500 kg a s nejvýše 8 místy k sezení, kromě místa řidiče.

QR kód


Kontakty

Hořická 22/11
50002 Hradec Králové
+420 606 788 787

GPS souřadnice

50°12'53.367"N, 15°49'9.599"E


Záznamy firmy KT AUTOŠKOLA v kategoriích:

Mohlo by se hodit
Doporučujeme