HSC - Daniel Kubát

HSC se na klíč postará o ochranu a bezpečnost Vašeho majetku. Provádíme bezpečnostní posouzení, studie, analýzy rizik, poradenskou činnost, projekci, montáž, servis slaboproudých a bezpečnostních systémů jak mechanických tak elektronických. Dálkový monitoring na externím Multifunkčním dohledovém centru PCO.

Firma  byla založena v roce 1997 jako HSC - Hi Security Control. Specializujeme se na  systémy zabezpečení majetku a osob. Základním produktem firmy je komplexní řešení technického zabezpečení, navržené a vyprojektované na základě dlouholetých zkušeností našich vysoce kvalifikovaných odborníků.

EZS - elektronické zabezpečovací systémy navrhujeme vždy podle konkrétních požadavků a potřeb zákazníka s důrazem na zabezpečovaný objekt. Z hlediska propojení se základně rozdělují na drátové či bezdrátové nebo hybridní (některé komponenty jsou drátové a některé bezdrátové v rámci jednoho systému).

Elektronická požární signalizace (EPS) je soubor technických zařízení, které mají za úkol včasnou detekci požáru a také zalarmování záchranných složek 24 hodin denně. Požární signalizace a napojení na pult centralizované ochrany (PCO) je klíčovým základem zabezpečení jakéhokoliv objektu proti požáru, a proto vám ve společnosti HSC nabízíme špičkovou kvalitu zařízení a služby na té nejvyšší dostupné úrovni.

Docházkové a přístupové systémy (ACS) jsou jedním z významných prvků elektronické ochrany objektu. Instalují se v místech, kde je potřeba řídit, regulovat nebo kontrolovat přístup osob - zaměstnanců, návštěv atd. do objektu nebo jeho části.

Uzavřený televizní okruh (CCTV) se v bezpečnostních aplikacích velice často používá jako vhodné doplnění systému EZS a perimetru. Systém CCTV umožňuje efektivním způsobem monitorovat střežený prostor a kontrolovat tak i velmi rozsáhlé střežené oblasti v reálném čase. Dnes je již obvyklý přenos obrazu datovými linkami či pomocí internetu. Systémy umožňují obraz ze střeženého prostoru zaznamenávat na digitální datové médium a záznam používat k následnému vyhodnocování poplachových situací, ke zpětnému dohledávání dříve zaznamenaných informací apod.

QR kód


Kontakty

Petra Jilemnického 15/49
50301 Hradec Králové, Plotiště nad Labem
+420 728 738 473, +420 606 761 872

GPS souřadnice

50°13'50.686"N, 15°48'9.558"E


Záznamy firmy HSC - Daniel Kubát v kategoriích:

Mohlo by se hodit
Doporučujeme