APARTMÁNY STŘÍBRŇÁK

Apartmány Stříbrňák jsou moderní apartmány dokončeně v roce 2014. Nacházejí se přímo na břehu rybníka Stříbrňák. Apartmány nabízejí několik možností komfortního ubytování a to v osmi dvoulůžkových apartmánech se samostatným vstupem, chatičkou pro 6 osob s krbovými kamny či mobilním domem pro 6 osob. Celková kapacita je 28 komfortních lůžek v příjemném prostředí. Součástí našeho ubytovacího areálu je několik aktivit – stolní tenis, basketbalové hřiště, trampolína, houpačky, dětské hřiště, pískoviště, hřiště na petangue a možnost zapůjčení kanoe. Vyznavače cykloturistiky potěší, že apartmány jsou cyklostezkou napojeny na okolní cyklistické trasy vyhlášených královéhradeckých lesů.

Ubytování v chatičce s krbem

Moderně vybavená chatička kousek od vody v příjemném prostředí obklopeném borovicemi? Chatka Vám nabízí ubytování ve dvou dvoulůžkových ložnicích a s možností dalších dvou lůžek v obývací pokoji. Před chatkou je Vám k dipozici zastřešené posezení a místo pro rozdělání ohně nebo grilování.

Apartmány Stříbrňák

Komfortní ubytování v nově postavených apartmánech přímo na břehu Stříbrného rybníka. K dispozici celkově 8 dvoulůžkových apartmánů s celkouvou kapacitou 16 lůžek. Každý apartmán má svůj vlastní vchod s hlídaným parkováním přímo u apartmánu. Čtyři apartmány jsou s vlastní kuchyňkou a terasou a čtyři jsou bez kuchyňky a bez terasy. Před apartmány je možnost posezení, grilování nebo rozdělání ohně. Kyždého apartmán je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a sušákem. Čtyři apartmány jsou plně bezbarierové. Pokud vedle relaxace v přírodě potřebujete i pracovat, tak je Vám k dispozici bezplatné wi-fi připojení k internetu nebo můžete využít internetu v televizi.

Mobilhouse

Mobilní dům je ideální volba pro letní dovolenou, když s partou přátel vyrážíte užít si slunička, vody a grilování. K tomu Vám nabízíme náš 6-lůžkový mobilní dům se třemi ložnicemi. Pro vaše pohodlí je mobilní dům dále vybaven vestavěnou posuvnou skříní,kuchyňkou se sporákem, ledničkou, varnou konvící a nádobím. Kouplna disponuje sprchovým koutem, wc a sušákem na ručníky. Pro po sezení s příteli je k dispozici velký obývací pokoj či venkonní posezení. Parkování přímo u domu.

Služby v ceně ubytování

  • LED televizor s uhlopříčkou 80 cm s přístupem na internet
  • rychlé a kvalitní wifi připojení
  • zapůjčení dětské postýlky pro děti do 4 let
  • ubytování domacího mazlíčka
  • venkovní ping pongový stůl
  • zapůjčení kanoe
  • trampolína
  • ohniště s pozením
  • basketbalové hřiště
  • wifi

QR kód


Kontakty

Lhotecká 154
50009 Hradec Králové
603 333 099, 776 014 632

GPS souřadnice

GPS: 50°12’13.454″N, 15°53’30.790″E


Záznamy firmy APARTMÁNY STŘÍBRŇÁK v kategoriích:

Mohlo by se hodit
Doporučujeme