STUDIO PERMANENT

Studio permanent je specializované kosmetické studio se zaměřením na permanentní make-up. Ucelený systém pro permanentní make-up třetí generace vyniká inovativní technikou předkreslení profesionálním přístrojem přímo na kůži, jemným a šetrným zapracováním barev do pokožky a kvalitním ošetřením pleti před, v průběhu i po aplikaci. Pracujeme výhradně s vysoce kvalitními pigmenty, které neobsahují chemické příměsi, stabilizátory nebo konzervační látky, mají vysokou těsnost pigmentování, jsou stabilní na světle a ani v pokožce se po letech nemění. Speciální zbroušené ocelové jehly společně s lokálními anestetiky zaručují bezbolestnou aplikaci. Provádíme úpravy a trvalé zvýraznění obočí, linek a rtů, korekce po lékařských zákrocích, úrazech nebo vrozených postiženích, dále opravy nepovedených kosmetických zákroků, optické zhuštění vlasů a v neposlední řadě využíváme tuto metodu pro ženy, které jsou po ablaci prsu.

OBOČÍ
Trvale upravíme šířku, délku i barvu Vašeho obočí s důrazem na souměrnost a celkový tvar obličeje. Chybějící nebo částečně chybějící obočí vykreslíme vláskovou metodou, plnou kresbou nebo stínováním s vlásky. Úpravu a doplnění obočí provádíme jako nejčastější kosmetický zákrok a o kvalitě provedení se můžete přesvědčit ve fotogalerii a v komentářích našich zákaznic.

LINKY
Permanentním make-upem očních linek Vám zvýrazníme oči a lépe definujeme jejich tvar, opticky poupravíme povadlé koutky kolem očí. Úpravu očních linek využívají v hojné míře zákaznice, které mají při běžném líčení problémy se slzením očí nebo jsou alergické na oční tužky. O kvalitě provedení se můžete přesvědčit ve fotogalerii a v komentářích našich zákaznic.

RTY
Permanentní konturou, stínováním či barevnou výplní lze docílit plné rty, zlepšení tvaru, potlačit drobnou asymetrii nebo doplnit ztrácející se retní červeň. Úpravu rtů oceňují zejména zákaznice s nevýraznými nebo úzkými rty. O kvalitě provedení se můžete přesvědčit ve fotogalerii a v komentářích našich zákaznic.

OSTATNÍ
Permanentní make-up jako šetrná nechirurgická metoda, kterou doplníme chybějící prsní dvorce po onkologických operacích, zaretušujeme drobné jizvy, doplníme chybějící pigment. Tuto službu vyhledávají zejména zákaznice po ablaci prsu.

Provádíme také optické zhuštění vlasů případně vyplnění tvořících se vlasových koutů vláskovou metodou. Službu vyhledávají nejen ženy, ale i jejich mužské protějšky. O kvalitě provedení se můžete přesvědčit ve fotogalerii a v komentářích našich zákaznic a zákazníků.

QR kód


Kontakty

Balbínova 1261
50003 Hradec Králové
+420 601 338 836, +420 601 338 837

GPS souřadnice

50°12'27.774"N, 15°50'14.615"E


Záznamy firmy STUDIO PERMANENT v kategoriích:

Mohlo by se hodit
Doporučujeme