RESTAURACE ZDĚNÁ BOUDA

Restaurace a penzion Zděná bouda Hradec Králové je moderně zařízená restaurace s rozsáhlou nabídkou jídel a grilovaných specialit. Kromě vnitřní části restaurace je možné využít posezení i na venkovní zahrádce, kde je dětem k dispozici zábavné hřiště. Přímo u Zděné boudy je 20 parkovacích míst přímo u objektu. Každý pátek živá hudba. Prostory restaurace Zděná bouda jsou ideálním místem pro pořádání společenských akcí a svatebních hostin. Na základě Vašeho přání můžeme zajistit: rodinné oslavy, dětské oslavy, svatby, školení či firemní večírky.

SALÓNEK
 
Příjemné posezení naleznete v prostorách nekuřáckého salonku, který pojme až padesát hostů. Kuřácké oddělení náleží k prostoru u baru, kde je vítáno na šestnáct osob. Za příznivého počasí servírujeme jídlo a nápoje na venkovní terasu.
 
TERASA
 
Vrchní ochoz, který je zastřešený nabízí k posezení 50 míst. Spodní nezastřešená část terasy je tvořena 27 místy k sezení. Za chladnějšího počasí a pozdních večerů Vám rádi nabídneme deku.
 
ZAHRÁDKA
 
Milovníci grilovaných pochoutek ocení posezení na zahrádce, kde se nachází 12 stolů se slunečníky a 75 místy k sezení. Vaše děti si mezitím můžou hrát v dětském koutku, který sousedí se zahrádkou.
 
SVATBY
 
Restaurace a penzion Zděná Bouda se nachází na začátku krásného lesa s možností využití velkého parkoviště. S radostí pro Vás zajistíme náležitou stolovou úpravu, svatební menu, večerní raut, grilování. Hudební produkce na Vaše přání je samozřejmostí. Naším cílem je, abyste si svatbu co nejvíce užili.
 
OSLAVY A AKCE
 
V areálu restaurace je možné uspořádat jakékoliv oslavy nebo večírky dle Vašich představ a požadavků. Máme k dispozici 50 míst v oddělené nekuřácké části – salonku, a 16 míst v prostorách baru. Dále je možnost využít zastřešenou terasu s 50 místy k sezení. Rádi Vám pomůžeme vše připravit a zorganizovat tak, aby Vaše oslava byla nezapomenutelným zážitkem, jak pro Vás, tak i pro Vaše hosty. Velkou výhodou je naše dětské hřiště, kde se mohou Vaše ratolesti dosytnosti vydovádět.
 

UBYTOVÁNÍ

Součástí restaurace Zděná bouda je i penzion s moderně zařízenými pokoji a snídaní zdarma - Penzion Zděná bouda.

QR kód


Kontakty

Hradečnice 633/1
50009 Hradec Králové - Malšovice

GPS souřadnice

50°11'34.121"N, 15°52'11.217"E


Záznamy firmy RESTAURACE ZDĚNÁ BOUDA v kategoriích:














Mohlo by se hodit
Doporučujeme