Firmy Hradec Králové - vyhledávání

Dětské tábory a rekreace Hradec Králové

Aliquantulum


Provozujeme dětský tábor. Tábor je určen pro děti od 3. do 9. třídy. Připravujeme pro děti spoustu dětských her, mezi které patří stezky odvahy, poznávací soutěže a míčové hry.
více

Českobratrská církev evangelická


Pořádání dětských táborů i rodinných rekreací. Nabídka ubytování je možná v 11 či 13 bezbariérových chatách s kapacitou 56 a 52 lůžek. Možnost využití hřiště, ohniště a přístaviště lodiček.
více

DSJ camp, o. s.


Pořádáme dětské letní tábory.
více

EDUCA Hradec Králové, s.r.o.


Jsme cestovní agentura a logistická společnost, která nabízí zájezdy, služby cestovního ruchu a autobusovou dopravu po České Republice a celé Evropě.
více

Greenhorns - Svobodný oddíl


Náš tábornický oddíl má mnohaletou tradici. Přes 27 let pro děti pořádáme letní tábory a zimní tábory. Jsou určeny nejen pro členy oddílu, ale pro širokou veřejnost. Ve školním roce provozujeme školu v přírodě…
více

Občanské sdružení Dračí skála


Pořádáme letní tábory pro děti a mládež ve 4 turnusech na vlastní pevné chatkové základně. V areálu je k dispozici bazén, altánek, jídelna, sprchy, hřiště a prolézačky.
více

OrientCentrum Hradec Králové


Výuka orientálních a afrických tanců. Půjčování i prodej orientálních kostýmů. Nabídka beauty služeb. Pořádání seminářů a kurzů o tanci. Zajištění také dětských tanců. Organizování dětských táborů a pobytů.…
více

Prahatabi, s.r.o.


Provoz cestovní agentury se zaměřením na japonskou klientelu. Zaměřujeme se na organizaci výletů a další. Nabídka služeb soukromého průvodce. zajišťujeme i přepravu osob.
více

Studijní centrum Basic


Poskytujeme individuální doučování pro děti s problémy s učením, čtením a psaním, doučujeme český jazyk případně matematiku. Pořádáme letní tábory. Zajišťujeme konzultace.
více

Studio aktivní rekreace, s.r.o.


Zaměřujeme se na hry a pobyt v přírodě. Hlavní náplní je práce s dětmi, mládeží a rodiči. Program je sestavován na základě psychologických potřeb a fyziologických předpokladů dětí a mládeže v jednotlivých…
více

Všemi vjemy


Sdružení provozuje dětský lesní klub. Pořádání dětských příměstských táborů. Podpora k odpovědnému přístupu k rodičovství a výchově dětí.
více
Načíst další firmy v této kategorii
Mohlo by se hodit
Doporučujeme